31 maj 2010

Idag är det sista dagen i Maj månad, och imorgon övergår det till Juni - helt sjukt ju. Solen är knappt framme och det kommer ju dröja flera veckor till innans havet är nåttsånär varmt för att man ska kunna doppa sig. Nja, vet inte om jag gillar Sverige längre. Kanske man ska flytta utomlands en gång i tiden? :O

Jag vill passa på att säga grattis till Caroline som fyller år idag, grattis raring! :)

Lördagen blev kanon, först drog vi iväg till Malmö för att kolla på lite sprindlar, ormar & grodor. Sen bar det av till  Carro på kvällen för att fira hennes 20-års dag, sen blev det Öja. Vi stannade dock inte så länge eftersom det hände en och annan sak. Det var väldigt synd! Men det får vi ta igen en annan dag.

Dagen startades av med jobb, hängde om hänget på babyavdelningen idag - blev rätt så nöjd. Är så glad att jag hamnat på den avdelningen, än så länge i alla fall. Man får lite kontakt med människor igen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, Jimmy ska iväg och kolla på fotboll, men det är ju inte så härligt väder ute så jag tar och stannar inne med Chilli. Det blir nog bara tv-tittande kan jag tro. 2 ½ men börjar klockan 19.00 på tv3 och efter det är det Norska hollywoodfruar. Måste se om det är något att se.





























Grisrosa klänning

Hej bloggen! Har så förbannat ont i fötterna idag så det är inte klokt. Tur jag inte skulle jobba mer. Fick hjälp utav mina fina kollegor idag på jobbet så jag hittade lite fint att ha på mig imorgon. Det blev en "som jag kallar det" gris-rosa klänning och en svart kofta till det. Den var väldigt söt, så får kanske tuffa till outfiten med något fräckt halsband, skor eller något annat trevligt.

Nu ska jag äta soppa, ska bli sååå gott! Det är inte Jimmys stora favorit så får passa på när han är borta!
När katten är borta dansar råttorna på bordet, hihaho!




28 maj 2010

Idag blir det en kort arbetsdag, 13.00-17.00 - ganska så skönt! Hela kvällen kommer jag vara hemma helt själv, Jimmy ska ut på partaj med jobbet, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väl bli lite träning. Var inne på Åhléns igår för att shoppa lite nya sommarkläder eftersom jag hade 50% just nu på damkläder. Men tro mig, jag ställer mig inte i ett provrum förräns jag har gått ner skyhöga mängder kilon. Det är så svårt! :O Så det blev bara två linnen och det tror jag min plånbok tackade mig för, det hela kostade 60 kronor.

Efter detta storhandlade jag på Ica, och jag var verkligen ekonomisk, slutsumman brukar landa på mer än 800 kr. Och igår blev det endast 550, så det var bra :D

Fick en jättesöt bild på Chilli igår, min älsklingsbaby!




Imorgon blir det 20-års fest, kommer bli skitkul! Och för en gångs skull så är det INTE jag som ska köra hem, hihi!
Ha en bra dag ¤

Bakning

Då har man städat idag, har bara dammsugningen kvar men det gör jag ikväll efter att Jimmy åkt hade jag tänkt :) Har varit iväg och handlat lite saker och bakat baguetter till jimmy och hans vän, hoppas att de blir nöjda. Det luktade gott i alla fall.

Jag beställde hem en resekatalog för några dagar sen och idag damp den ner i brevlådan, så ska kolla lite i den hade jag tänkte, vet vet - kanske jag hittar någonting roligt som vi vill åka till? Det är sjukt tråkigt väder här i Ystad för tillfället, det regnar och har sig. Så det passade bra att den kom idag så man kan drömma sig bort någonstans där det är varmt och skönt.




Kolla vad vi har fått, tycker det är ganska så fint faktiskt ;D

25 maj 2010

Helgen blev fruktansvärt bra. Stack ut till Svarte med Carolina och Anna och firade att vi skulle jobba dagen efter. Smart drag tjejer, att ha fest dagen innan alla tre ska jobba (Y) Men det fick gå ändå.
Ett jäkla röj blev det ändå, Anna bröt tån som man fick höra om hela kvällen och Carolina hade Aerobic med mig i vardagsrummet. Tyvärr glömde jag kameran hemma, hade laddat den och allt - hade fått SÅ bra bilder om jag inte glömt den.

Hör och häpna; jag gick minsann till Bar a Bar på kvällen, tror det var mer än ett år sen jag gick dit. Såg ett äckligt skank-face på dansgolvet men det suddade jag snabbt bort. Jag suddade ut mycket på vägen hem, kommer inte ens ihåg vart jag gick. Men hem kom jag. Jag la mig i sängen och försökte sova, men det var inte de bästa draget den kvällen. Fick gå in på toa, och det slutade med att jag duschade.. Vet inte varför, men det var rätt skönt dagen efter, så slapp man det. Jimmy kom hem senare på natten och finner mig i sängen med en handduk i håret. Haha, så deckad!

Dagen efter, JA inte lika roligt. Både jag och Carolina tog med oss vattenflaskor vilket vi aldrig har med oss, men på Söndagen kändes det nödvändigt. Men vi kämpa oss igenom dagen, och ingen sa någonting om att "du luktar sprit" i alla fall så det var ju bra :D

Från de ena till det andra, igår började jag på Barnavdelningen på Åhléns. Känner att det blir bra. Och ikväll kör Jimmy upp och hämtar sin nya bil runt Stockholms-trakterna om jag fick rätt för mig. Så ikväll somnar jag all by myself. Så tråkigt! Idag är det första dagen på länge som jag är ledig och lägenheten ser ut som en katastrof. Så ska städa från grund och botten idag har jag bestämt mig för. Sen får jag väl vara snäll och laga lite mat till min man innan han tar tåget efter jobbet vid sju tiden. Funderar lite på om jag kanske ska göra någon trevlig baguette till honom också. Hade ju varit ganska så snällt utav mig, eller hur?

Jo, det får nog bli så men nu ska jag först vika tvätten och ta på mig lite luffkläder.
Ha en bra dag :) Kram

Party Party

Ikväll bär det av till Carolina, ska partaja lite. Så sjukt varmt idag, när jag körde från jobbet så stod det på 20 grader. Underbart! Äntligen är sommaren påväg. Tänkte sätta mig lite i solen nu innan Åhléns-gänget kommer och hämtar upp mig. Chilli tvingar ut mig känns det som, står och mjauar som en galning och kollar ut.

Vet inte vart jag kommer hamna ikväll men någonstans blir det.
Ha det fint, och gå ut i det fina vädert! :)

21 maj 2010

Här sitter jag i min ensamhet med datorn i famnen och levande ljus. Har det rätt mysigt, och Chilli ligger här bredvid mig och sover/vilar. Klätterträdet visade sig vara kanon och hon tycker om det jättemycket. Och hon har varit duktig och slutat att kissa på golv och mattor och nu är det lådan som gäller. Tror det hade att göra med att vi hade slut på "luktgott" till kattlådan som hon är van vid. Men efter att Jimmy köpt det och vi lagt i så var det inga problem. Undra om en katt kan vara så petig?..

Flash har öppnat i Ystad, var inne där en runda med Louise i veckan för att kolla vad det var för kläder. Många har kommit in på Åhléns och sagt att det har varit fina kläder, men jag vet inte. Vi båda hitta någonting som vi skulle kunna tänka oss, men det var nog mest modernt till 30+! Tittar man noga så kan nog alla hitta någonting i varje affär man går in i även om det är tantkläder ;)

Jag har kommit på jättemånga saker som jag behöver, och vill ha ;O synd det är så lång tid tills jag fyller år.


  1. Symaskin, har velat ha det jättelänge. Men jag tycker det är lite för dyrt att köpa själv. Visst kan hitta en för 900 kr också men hur bra är den? Är lite piffig av mig så hade tyckt att det hade varit roligt att sy ihopa lite kläder kanske? Vem vet, är kanske brinnjävlig på det ;D
  2. Skrivare. Egentligen vet jag inte varför jag vill ha en skrivare men har saknat en då och då. När vi bodde hemma hos Jimmy's föräldrar så skrev jag ut en hel del. Jag vet inte VAD men något var det. Och ja, det kan helt enkelt vara bra att ha.
  3. En mobil. Ååååh, får spel på min. Köpte min huxflux genom en telenorförsäljare på Coop. Var i behov av en telefon då, och visst är den jättebra och allt dedär. Men ljudet har försvunnit från mobilen sen hur många månader som helst tillbaka. Och nu har vissa knappar blivit assega att trycka ner. så snart kan jag inte skicka sms heller. Och en mobil MÅSTE jag ha eftersom det inte är lönt för oss att ha hemtelefon. Så.
  4. En ny cykel. Är så trött på att ligga ner och cykla, vill ha en ordentlig damcykel helt enkelt. Så mycket skönare.
  5. Kollar på klockan, hoppar upp ur sängen, springer in i duschen, panik-panik, jobbet börjar snart. Ingen HÅRFÖN. Och sen står man på jobbet med lagom blött hår. Nej, vill ha det torrt och fint. En hårfön tack!
  6. En mikrofon och något bra program att kunna spela in lite lätta låtar med, hade varit superkul. Har lagt sången på hyllan för jag har inte tid att gå någonstans att sjunga dels för att jag jobbar men har väldigt olika tider också så blir bara jobbigt. Så nu sjunger jag bara i duschen :)
Ska kolla tillbaka på detta inlägg när det närmar sig min födelsedag så jag kommer på vad jag önskat mig en gång i tiden. Skulle behöva ha en strykbräda också. Men det får jag nog ta och köpa själv en dag. Vill jag inte önska mig :D

I helgen blir det jobb, hela tiden, såååå
u ska jag chilla med chilli och kolla på tv, ha en skön kväll allihopa.

20 maj 2010

Idag var jag och Agneta (Jimmy's mamma) iväg och köpte ett katträd till Chilli. Blev faktiskt kanonbra. Köpte även kattmynta så att hon drar sig till den och inte till soffan, och jag tror att det funkade. Hon började i alla fall slicka och klösa på den direkt det kom på. Det blev hennes inflyttningspresent! :) Snälla Agneta!

Idag var det möte på jobbet, så dagen började med det. Nu ska jag bara slappa lite innan jag ska till jobbet igen. Fick ta över för en annan p.g.a sjukdom, så börjar igen halv fem till stängning! Men det kan jag väl klara.

Det är stålande solsken, så nu ska jag ut på altanen och käka makaroner och bli mätt och belåten.
See yaa!




19 maj 2010

Hej bloggen!

Idag står inte solen på, men det är fruktansvärt varmt ute ändå. Det är nog en ganska så bra dag att jobba ändå; man missar inget speciellt i alla fall. Jag har känt mig lite febrig i några dagar, lite då och då. Speciellt om nätterna. Men ska gå till jobbet ändå, sen får vi se hur det slutar. Jag behöver alla pengar jag kan få ;)

Innan jobbet som börjar klockan tre, så ska jag iväg till Hemtex för att byta ut mina kuddar som jag köpte. Det visade sig att den ena hade en svart fläck på sig och den andra var lite trasig. Ska lära mig att kolla ordentligt på alla saker jag handlar innan jag tar med dem hem. Irriterande! "#?/@%/

Dagen igår slutade med lite par-grillning ;] Andre, Martina, Tobias, Louise, Jag & Jimmy. Det blev mysigt, men nästa gång ska vi skaffa en annan grillmaster eftersom grönsakerna vi skulle grilla fortfarande var frysta ;O <3

Snart sticker jag till stan. Ha en trevlig dag, Ciao!


Chillat i stan

Dagen har varit helt underbar. Gick ner lite i stan för att gå in på Hemtex och kolla läget lite. Men det slutade med att jag ringde upp Louise sen satt vi och fikade på Snuggels. Sen bar det av till olika affärer, pengarna försvann fort som tusan.

Chilli har varit olydig. Hon har kissat på golvet under en matta(?) och det har gått in i golvet så det är helt svart. Så jävla jobbigt! Vet inte hur vi ska få bort det. Eftersom att detta är en hyreslägenhet känns det som att vi måste fixa till detta. Och inte nog med det. Jag står och hänger tvätt och så hör jag att chilli river på mattan i hallen och OJSAN där hade hon visst kissat. Jag vet inte varför, men jag tror jag förvirrade henne lite eftersom att jag flyttade runder hennes kattlåda några gånger eftersom att jag var tvungen att fixa golvet lite osv.

DAGENS INKÖP






18 maj 2010

Idag har jag verkligen sovit ut ordentligt, så jäkla skönt! Detta är den enda dagen denna vecka som jag är helt ledig så man får passa på. För en gångs skull så har jag lite tur med mig, solen skiner som aldrig förr utanför lägenheten! :) Härliga väder. Annars idag är det storstädning som gäller. Tänkte kanske åka in till stan och shoppa lite nya sängkläder, alltid trevligt med nytt i sängarna :D

Frukosten är uppäten och jag är helt vaken så nu börjar storstädningen.
ChippChing

Tror jag ser ut som henne på bilden ju nu faktiskt ;O haha

17 maj 2010

Godmorgon Sverige! Har precis klivit upp ur sängen och ska snarast hoppa in i duschen, men första ska jag röra lite sköna moves till Zumba. Har ni sett Twin på tv? (jag tror det heter så) där de säljer allt från dammsugare till köksartiklar och viktminskningsmaskiner. Där har Zumba varit med några gånger och jag var så busig så jag hittade ett ställe att ladda hem det på. Och det är faktiskt jätteroligt :D

Så nu ska jag hoppa i shortsen och ta ut mig långt innan dagen har börjat.
Ha en fin dag allihopa :)

16 maj 2010

Det är Söndag idag och det har verkligen varit en riktig Söndags-dag idag. Efter att vi kom hem från en trevlig kväll hos mina kusiner igår så var våran lägenhet i full spelglädje. Av Andre x2. Det var Call of duty som var på tvskärmen, eller ska jag säga tv-skärmarna. Ni vet att många killar har haft lan med datorer och haft det ur mysigt i svettiga lokalen hela helger och bara levt på glass och onyttigheter. Det är precis vad detta är fast med stora 50" tv-apparater istället.

Vi vaknade upp efter en sen natt igår, och jag började dagen med att springa iväg till affären för att köpa bullar och massvis med pålägg. Supergott! Sen blev det lite sömn igen. Sen efter det blev det Pizzabeställning. Och jag som ska hålla igen med sånt skit, men jag orkade verkligen inte stå och göra mat för ett helt kompani idag. Nej, så pizza fick det bli minsann och dar. Det tar vi igen en annan dag istället!

Vi råkade köpa ett spel genom Ps3;et idag som heter Fishing frenzy för 90:-, lite lagom onödigt. Men tro mig det är beroendeframkallande. Herregud. Det går ut på att man är en liten fisk från början så får man bara äta fiskar som är mindre än sig själv. Och ju mer man äter ju större blir man, ja ni fattar poängen. Verkligen ett spel som inte har någon mening, men som är så fruktansvärt kul att man inte kan låta bli. Ett liknande spel kan man spela genom datorn på hamsterpaj.se - skriv i sökfältet "Fishy" och tryck på länken längst upp. Det är också någonting som jag suttit och gjort hela dagen. Fruktansvärt irriterande ;P

Feeding Frenzy


Snart blir det nog lite filmtajm och mys med hela bunten. Imorgon blir det jobb i vanlig ordning och nästa vecka börjar jag på ny avdelning, nämligen barnkläder - ska bli skitkul och skönt att slippa ensamheten nere på media! Hoppas ni har haft en trevlig kväll. Vi hörs imorgon. Tjingeling*

15 maj 2010

Nu är man fixad och klar inför kvällen, nu återstår det bara att Jimmy också ska bli klar och hoppa ut ur duschen. Är så så så hungrig ;O längtar efter mat. Har inte ätit något vettigt på hela dagen, merän en fjuttig macka med ägg på eftersom att Jimmy stirra mig genom frukosten. Nåja, får äta mer imorgon så blir det jämt ;)

Jag vet inte vad som har hänt med Chilli, hon hoppar som en galen katt på rutorna hela dagarna. Försöker fånga saker som flyger förbi tror jag! NU blev toan klar så nu ska jag gå in och fixa det sista! :D

Have a nice day, ciiiao!

14 maj 2010

Hej allihopa! Jag vet att det har varit ett tag sen jag skrev här, men jag har jobbat röven av mig. Men nu har jag lite tid så det kommer säkert komma in lite inlägg :) Det närmar sig student med storsteg och jag har lite presenter att införskaffa. Sen har vi en 20 års fest att gå på, så tänkte åka in till stan idag och kolla i lite affärer och se om jag kan införskaffa någonting trevligt! Har försökt klura ut någonting hela morgonen men har lyckats sisådär. Men nu har jag bestämt mig vart jag ska köra först, och jag tror det kommer bli bra.

Imorgon spenderar jag och jimmy kvällen hemma hos mina kusiner, ska fira en 10-års dag. Härligt! Skönt att för en gångs skull inte tänka på mat, haha.

Anna har kommit hem från sin semester, just nu blir hennes namn negerboll från min sida. SÅ brun! Längtar också iväg till något varmt land med en paraplydrink i handen. Men det får bli ett annat århundrade! ;)

Sticker iväg och shoppar lite nu, ha en trevlig dag :)


3 maj 2010

Idag är det Måndag och det innebär att det bär av till jobbet. Anna har åkt till sköna Turkiet och snart åker Carolina också iväg till samma land, lite avis :( Kommer sakna de på jobbet ;O !!

Igårkväll kändes det som att jag började på urinvägsinfektion, sen tänkte jag inte mer på det. Och idag när jag vaknar så känns det inte alls bra. Börjar nog få det, och det är fan det värsta som finns! Tog en tablett ifall ifall.. Om man får slut på sina tabletter, kan man ringa upp till vårdcentralen och be om nya fastän man inte har urinvägsinfektion just då? Man vill ha det tills man få det nästa gång helt enkelt? Någon som vet? Jag menar jag kan inte resa mig från toaletten de gånger jag fått det ordentligt. HUR vill man då att man ska kunna komma ner och ta prover? Fick göra det sist, fyfan säger jag bara. Stackars Jimmy fick vara med mig den gången, och jag var nog inte guds ängel under den tiden på sjukhuset.

Ska försöka lägga mig lite till i sängen, sen gå upp och duscha sen blir det jobb :)
Ha en bra dag allesammans!

2 maj 2010

Det blev en väldans trevlig kväll igårkväll. Sandra och Pernilla kom över och Maja, Sandras hund. Så sööt! Sen kom lite pojkar över sen var det igång. Det blev trevligt spelande med Buzz och guitar hero.

Jag har världens bästa pojkvän. Jag vaknade ovanligt sent idag, vid tolv. Jimmy hade varit hemma om när han hade frukost på jobbet och lämnade mina favvisar till bullar till mig. Han väckte mig dock inte för han tyckte att jag sov så sött. Han är bäst! Så nu är jag mätt och belåten.


Maja










1 maj 2010

Hej bloggen! Jag vaknade upp med ännu en urkonstig dröm imorse. Jag var Anna Ankas assistent och skulle brygga kaffe till henne och kaffamaskinen gick sönder, och jag hade inga kaffekoppar. Haha, varför drömmer jag såhär sjuka drömmar? :P Jag skulle aldrig i livet vilja vara någon assistent av huvudtaget ;O

Under dagens gång så har Emelie kommit hit och hälsat på, vi var nere en runda i stan där de mesta butikerna var stängda men vi satte oss ner och tog lite och äta & dricka. Sen åkta vi tillbaka hit här och småsnackade lite. Ikväll kommer mina älskade Pernilla och Sandra som jag inte träffat på jättelänge. Ska bli jättekuuuuul! Det blir lite mys med grillning. Synd att solen gått i moln. Får nog sitta här inne och äta känns det som, men vad gör det? NEJ, ingenting!

Igår blev det lite småfest hemma hos Adam, kom aldrig så långt att jag fick se någon majbål och det söööööög! Nåja, får ta igen det nästa år dådå. Ha en trevlig kväll :) Kram på er.




Gårdagens sminkning"!


Gårdagens mat. MUMS. Hemmalagad pizza!

RSS 2.0