första flyttlådorna klara

gaaaah!!! är så jäkla trött. De 2 första flyttlådorna är packade! Fan vad mycket skit man samlar på sig.. Lite ångest. Och garderoben ska rensas, haddukar ska slängas. Det blir storsortering till den nya lägenheten fanemaj. Inte bara för att det är så jäkla onödigt att asa med sig sakerna fram och tillbaka och aldrig komma till användning, utan för att förvaringsutrymmen är inte alls i klass med vad vi har idag..

Idag lever vi på 3 stora garderober och en klädklammare ++++++ förråd. I den vi flyttar till finns än så länge 1 garderob, och ingenting mer. Ska försöka trolla lite tillsammans med pappa. Men ni förstår, vi har en del saker att rensa ut. Tur man inte är så fäst vid saker och ska gråta en tår för varje sak.

Ska hoppa ner i sängen med en gång. Take care!
Behöver någon en bokhylla eller en dvd-hylla? Hojta till.

Färgar håret

Sitter med avfärgning i håret och väntar på bättre tider, eller ja.. tills klockan är 18.00 vilket den är om 10 min! Tänkte återgå till min röda hårfärg, helst så rött som möjligt vilket verkar vara svårt. Så idag är det den andra gången som avfärgning sitter i och mitt hår kommer väl antagligen se pissgult ut efter detta. MEN bättre ska det bli!

RSS 2.0