Skåååål

Imorgon då jävlar smäller det. Är sjukt taggad nu när jag håller på med spellistorna till morgondagen. Hoppas det blir ett jävla drag. Ska bli så jävla trevligt att träffa massa människor jag inte träffat på evigheter känns det som! ;O !!

Idag har det varit full rulle. Har shoppat de sista sakerna och stått och ordnat med allt i lokalen. Och det är många som undrat "var ligger det?" Kör in vid Elon och så är det över två korsningar - och sen kommer det hänga lite ballonger och finnas lite lyktor så ni ser det :)

Nu ska jag fortsätta med låtlistorna. Ha en trevlig kväll, KRAAM!


Tröja x 2

Sådärja, nu är jag hemma igen efter några timmars jobb - jag köpte  med mig två tröjor hem som jag ska ha att jobba i tänkte jag. Superfina. Är inte riktigt säkert på att den vita är jag direkt, men tyckte ändå att jag fick ha den! ;) Och den lila här nedanför är svart som jag köpte. Asfin med de genomskinliga armarna.




 

 

Imorgon ska jag gå med vår söta dekoratör och ändra om lite på herravdelning. Ska bli skönt att få lite alonetime med henne. Annars är det jobb hela långa dagen. Sen är jag ledig fredag, lördag, söndag.
Fullspäckade dagar allihop utom Söndag efter tolv för då ska jag bara ligga och sova i sängen/soffan kan jag tänka mig efter förra dagens festande.

 


Detta hoppade ner i påsen

Nu är jag tillbaka igen efter en tripp till Ikea med Emelie. Hon fann sin tvbänk, jättefin. Och jag införskaffa mig lite smått och gott. Jag blev så glad när jag såg att deras julsaker kommit upp. Ni skulle sett mitt leende. Älskar julen, så mysigt.



Detta fick följa med hem


  • Djupa skålar
  • Örngott
  • Ostkupa
  • Servetter
  • Julgransglitter
  • Julkulor
  • Spegel
  • Duschspruta (?!)
  • Strykbräda
Jag älskar silver i granen så det fick bli 60 sånna kulor.
:D:D:D:D:D

Tror ni att Jimmy tyckte jag var knäpp som köpte det i Oktober? Japp... :D

IKEA

Om en halvtimme kommer min söta Emelie och hämtar mig för att sen åka till Ikea och införskaffa henne en ny tvmöbel. Själv ska jag se om jag kan hitta ett fint soffbord eftersom jag vet att en supersnygg matta kommer att pryda vårt golv inom snar framtid, och då kan jag inte ha detta trä-åbäket stående ovanpå. Någon måtta får det vara! ;)

Sjukt skönt att ha dagen planerad med någonting för om vi kollar ut så är det värsta ovädert idag. Skitväder med regn och blåst. Vi får hoppas att vi kommer in till Malmö i välbehåll! :)

Ha en superdag va!
'


Lax- och lökpaj med smak av wasabi

Eftersom att jag tyckte denna pajen blev supergod, så tänkte jag dela med mig utav mitt finfina recept!!


Pajdegen
1 dl vetemjöl special
2 dl vetemjöl
75 g margarin
3/4 dl kesella
½ tsk salt
½ dl kallt vatten

Fyllning
3 stora gula lökar
margarin att steka i
1 msk wasabi på tub
(du hittar det på sushihyllan i affären)
1½ dl majonnäs
2 dl vatten
3 ägg
400 g laxfileér

Gör såhär

Blanda vetemjöl special, vetemjöl, margarin, kesella och salt till en deg. Tillsätt vattnet och arbeta degen ytterligare. Tryck ut degen i pajformen och ställ den kallt i 30 min.
Förgrädda pajskalet i 10 min i 225 grader.

Skär löken i ringar. Stek löken på svag värme i margarin i en stekpanna. Låt sen löken svalna något. Blanda lök wasabi, majonnäs, mjölk och ägg i en bunke. Skär laxen i tärningar och blanda i den med de andra. Lägg alltsammans i det förgräddade pajskalet.

Grädda pajen i 25-30 minuter.
Smaklig spis


Paj

Nu kör vi igång Idol. Blir en slappekväll med migsjälv idag tror jag om jag inte bestämmer mig för att följa med Jimmy till en vän. Vi får se :) !! Men först ska jag vila fötterna och magen som är proppmätt efter Lax & Lökpajen m. Wasabi. Gud vad det ska bli skönt att bara vara..

Jag jobbade idag ändå, blev ingen ledig dag med vandring i skogen för mig inte, nejnej! Istället blev det lagerjobb i ett antal timmar. Men nu börjar jag få ordning på torpet! ;) Ha det <3

tv 3 kl 21.00

Dags för jobb snart. Riktigt skönt med sovmorgon ibland sådär mitt i veckan :) Ni får inte missa programmet som kommer gå idag på tv 3 21.00 Lyxfällan. Idag ska de seriöst infinna sig i YSTAD-city. Exakt där Jimmy och jag har bott trångt i en etta i nästan ett år, haha. Ska bli sjukt spännande.

För någon månad sen så sa jimmy "jag såg lyxfällan-bilen här i ystad" tror ni att jag trodde på honom? Och nu jävlar kommer bevisen fram ;D

Ha en bra dag.

Placeringskort

Jag har fixat och trixat med placeringskort idag. Sjukt svårt att placera alla människor så att alla blir nöjda. Förhoppningsvis så gjorde jag ett bra jobb! ;)

RESULTATET BLEV FÖJANDE:

 

Jag har precis varit ute i kylan och gjort bilen fin, för nu mina vänner så ska jag genast lägga upp en annons på blocket. Dags att någon annan får vara ägare till den röda faran! ;) Sugen? hihi


Kenza&Tyra-show

Först och främst så vill jag tacka Malin för en mycket trevlig kväll igår. Längesen jag inte drack och ändå hade kul! Bortsett från alla er andra så mår jag superbra idag; och ska inte slösa halva dagen i sängen. Nej nej.. tänkte jag skulle bränna 100-tals skivor till festen. Men det är ju fettsvårt vad man ska ha för musik eftersom det är både släkt och vänner. Några förslag?

Det är så jävla gutt att jag är ledig både idag och imorgon, KRYSS I TAKET! Vet inte riktigt vad jag ska göra av min tid? Skriva en inköpslista till festen kanske? Asså, jag har LITE panik över den egentligen - jag har aldrig haft en sån stor fest själv i hela mitt liv och jag har INGEN aning om hur mycket det kommer gå åt. Man kanske skulle haft en fest med 15-20 personer istället för 55-60? Jag menar änk så blir inte gästerna mätta? Haha - åååååååååååh! Kanske man skulle skicka mail till Kenza&Tyra-show och fråga om hjälp? :D MEN det blir nog bra!

Om man skulle gå till köket och slänga ihopa något att äta till frukost? Jimmy ligger still in bed och jag tror att han har huvudvärk sen igår. Han är så söt, så kanske ska göra frukost till honom eftersom han inte får i sig något förrän vid halv två annars.. :) haha <3

Ha en fin dag alla människor!

...

Imorgon blir det jobb igen. Har varit ledig max 3 dagar sen vi började jobba. Sen är jag ledig på fre och sön. Ska bli såsåsåså skönt! :) Just nu kollar jag på Kungarna av Tylösand. Vad är det för skitprogram egentligen?

Lagom innehållsrikt inlägg va?
SÅ TRÖTT

RSS 2.0