Drar till Åhléns

Nu blir det lite jobb fram till 17.10 sen blir det hemgång och då vet jag inte riktigt vad som väntar - kanske fest här? Men vi får se, vill egentligen bara kurra ihopa mig under en filt och kolla på en kärleksfilm - ta det lugnt helt enkelt. Jobbar på Lördag nämligen.. Men vi får se hur det blir :)

Jag ska få en störtskön 20-års present av min moster fick jag reda på igår, längtar redan tills jag får smycka lägenheten med den ;) Min moster är helt enkelt bäst!! <3

Ha en bra dag alla, KRAM

Ner mot stan.

Tänkte röra mig ner mot stan för att träffa pappa och kolla på Kappahl. Sen tänkte jag ta mig till någon sportbutik och införskaffa mig en gymboll, sen Åhléns för en träningsDvD. Så har man någonting att hitta på med under tiden då jag ska vara ledig så mycket innan jag börjar jobba for real!

Problemet är bara att det blåser något fruktansvärt - vågorna är större än vanligt när det blåser ute så frågan är om jag kommer komma fram i välbehåll? ;O haha. Men tror jag chansar :)

....Jag borde städa, SUCK och DUBBELsuck.


Lunch med Malin.

Igår blev det en lugn och skön Söndag och Malin tittade förbi här hos mig, sen åkte vi ner till stan och åt god pizza och snackade massa skit. Så mycket man inte vet någonting om nu för tiden. Bra med en update :D Sen gick vi in på Åhléns som för övrigt är den enda butiken i Ystad som har öppet på Söndagar *suck*.. Men vi hittade lite småkrams där. Fick hem 3 nagellack i min påse - ett vitt, päronglass-grön och en mörkare grön. Skit fräcka färger. Vitt är faktiskt jävligt snyggt på naglarna måste jag säga.


Vitt är de nya svarta


Om en timme bär det av till jobb - alltid lika skönt att gå till jobbet (har inte lämnat in min cykel på lagning än, så jävla jobbigt) Får ringa in nu någon dag och se...

Ha en bra dag allihopa/Therese

Efterlängtad helg

Förra veckan låg jag i sängen och mådde kisskasst - denna veckan har jag jobbat för fullt. Borde man inte bli pigg av att ha varit ledig en hel vecka och sen back to work med nya krafter? Denna helgen som består av "ledighet" är så efterlängtad. Det första jag ska göra imorgon när jag vaknar är att åka till ett gott konditori och införskaffa mig frukostbullar så både jag och jimmy kan bli ordentligt mätta! (Lät lite som om vi aldrig äter, och lever på bröd och vatten - men så är inte fallet, haha)

Medans Jimmy roar sig vid datorn om dagarna så ligger jag i sängen och läser. Blir riktigt bokberoende vissa perioder och nu har jag läst ut den, sjukt sorgligt.. men den var riktigt bra. Nu nu är det bara att gå på nästa bok, redan ikväll kanske innan jag går och lägger mig ;) Ja, så får det bli.

Nu ska jag ut i köket och ta mig något gott att dricka, mysa med jimmy sen gå och lägga mig.

Ha det fint, Therese

Jobbar

Just nu står jag och jobbar och har inte mycket vettigt för mig. Snart kommer nog Christian och ska hämta mat till mig så jag får i mig lite kvällsmat, funderar på god inbakadpotatis eller kebabpizza som jag inte ätit på evigheters evighet. Empoli har absolut världens bästa kebabpizza special. Mums på det säger jag bara!

Snart är det bara 2 timmar kvar tills stängning, och då blir det bilkörning hem till Jimmy för lite mys och prat. GUD VAD JAG ÄR HUNGRIG! Eller så är det bara så att jag vill ha något att göra? :P haha - hmm. Har i alla fall hunnit läsa många kapitel ur boken "babbeldrottningen i New York" andra delen i den serien. Skitbra :)



Jag hoppas verkligen... :(

Höstskor


Ett impulsköp idag på Åhléns - skitsnygga höstskor i skin. Riktigt härliga att gå i!
399:- gick skorna på, men efter mina rabatter så blev det endast lite över 200:-, jamen jag klagar inte :)
Asså jag fattar inte att tjocka klackar är på marknaden igen, de är så fruktansvärt fult. Verkligen! Tycker inte alls om det. Speciellt de i gummi - på boots och så kan jag tycka det är fint men på kängor så ser det så jäkla klumpigt ut. Så ett par kilklackar i höst tror jag funkar bra för mig :)

Har varit så rastlös i några dagar nu så idag när jag fick ett pass på media-avdelningen så passade jag på att kolla runder bland pocketböckerna och hittade 4 godingar som jag ska läsa lite nu när det börjar bli kallt och ruggigt ute.



Igår var jag & Jimmy hos mina föräldrar för att fira pappa som fyllde år. Blev bjuden på god lax och banan m. choklad till efterrätt. Det satt inte helt fel, kändes som jag skulle kunna rulla fortare än bussen hem sen.
Jag blev glatt överraskad när jag kom dit, fick en fin bukett blommor som "grattis till nya jobbet" jättefina. Så nu står de och pryder sovrumsfönstret.


Fredagen den 13;e

Ja, det är det minsann idag - men denna dagen gav något helt annat än otur! :) Så skönt, det betyder att jag stannar i Ystad tillsammans med min baby. Härligt!

Ikväll tänkte jag fira med kräftsoppa, kanske jag bakar lite gott lantbröd också. Måste göra någonting av min dag ju, och Jimmy slutar inte förrän halv sju, suck :( !! Jag hoppas på jobb i helgen - måtte jag bli bra snart.

Ha en bra dag, :)

KappAhl

Jag vaknar svettig av att telefonen vibbrerar nu på lunchen. Är fortfarande sjuk, så fick ta ledigt från jobbet. I luren är det framtida KappAhl:s vd i Ystad som ringer från ett stockholmsnr - trodde först det var någon försäljare. Men det hela slutade med att jag var varmt välkommen att arbeta med henne och de andra :) Är så glad!

Jag fick reda på att det var runt 180 personer som sökt tjänsten i Ystad - och 20 blev kallade till intervju. Gud vad livet är härligt - jag tackar mig själv många gånger för att jag var så duktig i skolan :D haha

JAG HAR FÅTT JOBBET OCH JAG ÄLSKAR DET :D


Ögoninflamation

Jomen det är just snyggt, här vaknar man med knallröda ögon med massa äckligt skit i. Har så ont runt det ena också. Vad är det för första intryck jag kommer ge? "Hon har ju knarkat..?" - kommer de tänka ;O

Fattar inte varför jag är uppe nu vid sju när jag har ställt klockan på 09.00. Borde sova för idag blir det en lång dag, för direkt efter intervjun så ska jag ta tåget till Ystad och sen direkt bussen till Sjöbo för att jobba i Video Butiken. Sen får jag vänta i 2 hela timmar på busstationen innan min buss går hem ikväll till Ystad igen. Livet är härligt! :)

Nej, om man skulle försöka lägga sig ner med snor i näsan igen - Ha en fin dag :)

Önska mig lycka till

 


 

Yeah, vad säger man?
När man är förkyld & febrig så kommer goda nyheter.
Det tackar vi för.
Önska mig lycka till :)

KOM IGEN! :O

Helt allvarligt, det var lagom skönt att sova inatt, inte förräns klockan blev 9 så började jag bli kallsvettig igen, suck! Och vad finner vi mer för fel när jag ställer mig vid spegeln? JO, värsta kladdet i och vid båda ögonen - ögoninflamation på detta också sitter ju inte fel? Och det värsta är att jag ska jobba imorgon, måste bli frisk! :(

Förutom att jag har hosta, gröttig hals med slem i, påbörjan av ögoninflamation, ont i huvudet och feber på nätterna så mår jag väl bra? ;) ABSOLUT!

Ork.. SUCK SUCK SUCK och det regnar jippi!

Sjuker

Jag känner mig verkligen mer död än levande. Jag har knappt kunnat sova någonting och har jag det så har jag tänkt/drömt väldigt skumt. Har varit sjuk sen i Söndagskväll, inatt blev febern 10 gånger värre :( Måste ta och ringa ett samtal till Lena och jobbet, ångest att inte få in de sista behövande pengarna denna månaden. Men vad ska man göra?

Tror jag har åkt på någon influensa, jag är duktig på att få de när jag väl är sjuk - vilket är aldrig. Nackspärr, uppsvälda halsmandlar, hosta, förkyld, ont i huvudet, feber you name it! Det är inte ett dugg skönt i varje fall.

Tycker inte om att vara hemma om dagarna och inte ha något att göra "/ THIS SUCKS.


Update

I helgen bar det iväg till Sövestads grisfest, maten vad äckligt god - men stannade inte jättelänge, var mest äldre och det regnade. Suck!

Igår var min kära fader och lillebror på besök för lite mat, dags att planera lite 20 års fest snart känns det som :)

Idag är det måndag och jag ligger hemma och är sjuk, värsta nackspärren och lite feber. Och nu är jag jättehungrig och vet inte vad jag ska äta till frukost..
Dagens problem!

Ha en bra dag, slappe slappe slappe!

 


Fullt upp

Idag har man inte hunnit merän att öppna ögonen, hoppa in i duchen och sen fara iväg. Jag & J åkte en sväng till Sege och efter det åka vi in i stan och fikade tillsammans :) Jättemysigt. Vi tog varsin kycklingfilé m. beasås. Så gott - sen gick vi och kollade lite i affärer, hittade bland annat en present till en människa. Och jag fyndade ett par byxor som verkligen behövdes.

Nu har jag precis kommit hem, gått en sväng till Ö&B - och nu blir det lite matlagning. Ikväll bär det av till Sege igen för lite chill.

Imorgon blir det fest, börjar inte förrän 16.00 dagen efter så kanske lägger in ett skott ;) hajpooo!

Have a nice day

Härliga Måndag

En arbetsdag är avklarad och jag bara längtade tills jag skulle sluta så man kunde komma bort från all stress och bli hämtad av min fina pojkvän,<3 Vi åkte raka vägen till hemmakväll och hyrde två filmer - och nu har vi precis kollat klart på Love happens. Jag somnade i och för sig i Jimmy's famn efter halva filmen - men det gjorde absolut ingenting.

Imorgon blir det en härlig dag på stan tillsammans med hjärtat. Vi ska kolla i lite butiker och sen sätta oss och ta en fika någonstans - just us. Ska bli riktigt skönt att bara vara för en gångs skull. Det har varit lite dåligt med det på senaste.

Nu är klockan halv lite över halv tio, jag funderar på om man skulle gå ut och gå en runda - det är så svalt och skönt ute nu, innan var det kalasvarmt och på vägen till jobbet så rann svetten längs ryggraden, mysigt!


Att människan inte bara kan förstå att hon gör fel?
Det tillhör inte dig! Det är inte din rättighet att göra så.
Please, don't fight!

!

This sucks!
Att människan kan vara så jävla pantad och puckad på samma gång.
Små irriterade jävla skitungar gör inte saken mycket bättre.
"hahahahaahahhahaha"

ORK

Payback time is a bitch, så brukar man säga va? Mhm :)

RSS 2.0