Lägger ner bloggandet ett tag.

Ingenting händer i mitt liv just nu som är värt att skriva om. Så jag tar en paus i bloggen för att sen komma tillbaka med nya krafter. Ärligt talat så skriver jag här bara för att jag vill att dagen ska gå lite fortare. Men nu tar jag ett break på minst 2 veckor. Nästa vecka har jag ju semester och då ska jag inte sitta på rumpan vid datorn och tv;n hela dagarna. Nej! Mest ifall om någon undrar - men vem gör det? Ingen läser ju min blogg!..

Ha ett fortsatt bra liv, kram Therese!
..and remember I'll be back!
Peace out


30 grader

Här i ystad är det stekande hett, något för varmt! Till och med Chilli som älskar att vara ute klagar hon också! haha*
Har varit en sväng hos Emilia idag, mycket trevligt :) Blev lite fika och så på gamla jobbet, MYSIGT ;O !!

Ikväll blir det grillning så det sjunger om det, tänkte egentligen ställa mig i köket och göra någon fisk-sak men värmen säger något annat :) ! Tror jag måste gå ut och vattna blommorna så de överlever detta.

Ha en bra kväll allihopa<3

Måndag

Jobb idag. Inget märkvärdigt alls, sen blev det att gå hemåt i de varma, nästan för varma vädert. Sen fick jag ställa sig i köket och laga mat. Gott blev det - någon slags gratäng med fetaost, ananas, kassler, creme fraiche och rödlök! Jamsiiigt!

Imorgon ska jag hem till Emilia för första gången i hennes lägenhet, ska bli trevligt :) Har inte träffat henne sen typ studenten?! Och det är INTE okej. Så imorgon går dagen åt att ta igen alla dagar vi missat :)

Nu blir det tv och mys, godkväll!

3 dagar..

Har inte träffat min älskling på 3 dagar. Har känt mig ganska så ensam fastän att jag haft människor här hela tiden. Idag kommer han hem, men det känns inte som att vi kommer träffas så mycket för det. Han har en släktsak att gå på! Jag tror däremot att jag stannar hemma för jag har lite ont i magen och är frutkansvärt trött!

Har precis varit nere på stranden med min bror, det var väl okej. Men vattnet var alldeles för kallt för att ens doppa tårna i. Vi fick i oss en liter jordgubbar i alla fall :D Duschen kallar så jag kan få av mig all sand som sitter gömd lite här och där, haha. Det är det värsta med att vara på stranden faktiskt!

v. 27 så har jag semester. Då har jimmy lovat mig att vi ska göra precis det jag vill eftersom att han ändå har 2 eller 3 veckor till sen efter det. Och då har jag bestämt att vi ska... - ja, bilden talar för sig själv ;)


Ha en bra dag / Therese



Såja

Nu var midsommar halvt avklarad. Har varit och ätit med släkten och nu är jag hemma igen och Christian följe med. Slipper sova själv, ganska så skönt faktiskt ;O :) Vad händer imorgon? Om det är fint väder så ska vi nog dra vidare till standen och sola oss bruna lite. Men vi får se!

Nu ska vi lägga oss framför tv;n och kolla på Farsan! Trailern ser sjuuuukt rolig ut :D



Tycker synd om mig själv.



Hade först härliga planer till midsommar, träffa vänner som jag inte sett på länge osv. Men det hela slutade på något konstigt sätt med att jag sitter ALL BY MYSELF i en lägenhet i Ystad. Jag vill så gärna vara på Öland med alla och ha roligt, men jobbet säger något annat "/

Jag längtar inte tills imorgon, inte ett jäkla dugg. Kan det inte bara komma ett mirakel från ovan och göra min dag superduper bra? Gah!

Sjukt läskigt, jag sitter i sängen nu och ska sova. Alltså alla ljus är släkta och det är bara datorn som är tänd. Tycker jag ser skuggor hela tiden när jag kollar ut från sovrummet. Blir knäpp i huvudet. Jag inbillar mig nog bara... Jag som tror på sånt skit, attans rabarber! På tal om rabarber, jag köpte det i affären nu efter jobbet för att ha något gott att tugga på. Det är fanemej otroligt gott och doppa i lite socker. Mums!

Ha en bra dag imorgon allihopa :)

23 juni 2010

Har panik på midsommarafton, någon som vet något KUL?!?!?!?!?!?!

Gårdagen blev bra, åt någon fisksoppa - väldigt god. Smakade mussla för första gången i mitt liv också :P Var väl inte det värsta men ack så äckligt det såg ut.

Blev plötsligt sugen på pannkakor till frukost men så har vi ingen mjölk hemma. Så irriterande! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska äta. Blir jobb sen, hoppas det är mycket folk :) Tiden går lite fortare då.
Jag har äntligen fått tillbaka min kamera. Wiho! :X

Ha en bra dag / Therese

11.50


Gah, hur irriterad blir man inte när man blir väckt i sin skönaste dröm? Händer rätt ofta de dagar då jag är ledig har jag märkt. Jimmy ringer och vill att jag ska gå upp, typ. Taskigt läge, men det funkar och nu har jag varit uppe snart i tre timmar och städat. Fortfarande inte klar dock, men tänkte ta en paus och käka lite frukost, känner att magen börjar kurra nu!

Grattis till mamma som blir hela 40 år idag! :)

Ha en bra dag alla!


REA REA REA



Puh, gud så många röda prislappar jag har märkt med idag. Hela min värld är röd just för tillfället. Gjorde lite fynd idag, två fina utekrukor som ska vara på altanen och ett par fina ljuslyktor som jag ska pryda fönsterkarmarna med. Efter jobbet kom älskling och hämtade mig för att sen ta oss vidare till en blomsterhandel så vi kunde fylla våra nyinköpta krukor. Blev även en del till fönsterna. Så nu kan ni tro att här är riktigt hemtrevligt :D

Imorgon är jag ledig, får bli lite städning tror jag. Sen blir det restaurang på kvällen. Kanongott! Skulle egentligen städa lite idag, men nu är klockan mycket och jag är jättetrött.. Så det får bli en slappkväll i soffan med Chilli!

Måste skaffa bokställ till nationalencyklopedin som fortfarande ligger ner på bokhyllan, någon som vet ett bra ställe där detta finns? Åhléns har fan mycket men inte det - BAAAH! Ha en bra kväll allihopa! =)
SAKNAR MIN KAMERA!!!!!

Skön kväll

Hemma från en skön kväll. Var nere vid standen och grillade efter det blev det kubb i sanden. Var dock lite småkallt så jag förflyttade mig hemåt ganska så snabbt efter en omgång kubb. Kan faktiskt vara läge att gå och duscha, hoppa i sängen och lösa ett par korsord, sen sova eftersom det blir en tidigt och lång dag imorgon! :)

På Tis fyller mamman min 40 år och det ska firas med lite restaurang besök någonstans i vårat avlånga land, det blir kanske en riktigt roadtripp? Så imorgon ska jag fixa med lite saker så att allt klaffar sig. Tror du att jag ska skriva mer om det nu mamma? Då tror du fel, för jag vet att du läser min blogg ;) Det blir en överraskning.

Nej, nu ska jag duscha av mig sanden sen hoppa ner i min sköna säng! Godnatt på er! :)


Skönt väder

Idag har det verkligen varit toppenväder. Jag & J har suttit ute och solat på altanen och fikat på goda cupcakes som gjordes idag. Pricken över i:et blev vaniljthe. Snart ska vi iväg och grilla med ett gäng vänner någonstans ute på landet.

Längtar lagom tills imorgon när jag börjar 07.00 för att prissänka kläder till rean som börjar då. Har 1000 varianter att märka, det blir en bra start på dagen.. :)




Ha en bra dag, v

Bröllopsyra!

Jag sitter här hemma och kollar på tv hela tiden, fullt ös med bröllopsdetaljer och liknande. Från andra människor får jag höra - "det är väl ingenting att lägga ner sin tid på?" JO, jag tycker det är intressant, speciellt och se vad fina kläder alla här. Så det så. Är lite osäker på när själva bröllopscermonin börjar, men tror det är runt halv fyra. Så då får man ju sitta bänkad i alla fall. Det är ju det första kungliga bröllopeet i sverige som jag är med om LIKSOM! ;P

Vet inte riktigt hur kvällen ser ut, kanske fest? Får se vad kvällen har att erbjuda.
Ha en bra dag!


underbar klänning

Riktigt segt väder

.. som sagt, det blåser och inte en solstråle någonstans syns till. Livet är rättvist :) Så istället så tänkte jag kanske ladda hem en film och titta på. Det skadar inte. Och nu blev jag mega glad, kom precis på att jag har jordgubbar i kylen som bara väntar på att ätas upp. BRA start på dagen!

Får se om jag går en runda, men detta vädert tilltalar mig inte ett jäkla dugg. Snart börjar det säkert regna också, det skulle inte förvåna mig. Men för att prata om något annat - jag har skickat in ansökan till Kappahl nu. Så nu är det bara att vänta och se. De tog någon vecka innan de kollar igenom alla MILJONER sökande. Typ. Helt hundra på att de är skitmånga, speciellt folk som precis tagit studenten och inte vet riktigt vart de ska bli av?! Jag håller en tumme för mig själv i alla fall. För har jag inget jobb betyder det att det inte finns någon Therese på Pantzargatan i Ystad :( SÅ hoppas med mig :D

Själv tycker jag min blogg är galet tråkig utan bilder, men min kamera befinner sig inte hos mig just nu - utan hos mina föräldrar eftersom att jag på något sätt tappade den i bilen utan att ha öppnat väskan? Nåja. På Tisdag får jag tillbaka den förhoppningsvis och då blir det bilder på bloggen igen kan jag lova!

Ha en super dag. Kram

Fyfan säger jag bara!

Har så satans jävla ont i huvudet så ska snart gå och lägga mig fastän att klockan bara är lite över nio, ta en tablett och hoppas på att det går över. Imorgon börjar jag inte jobba förrän sena 16.00. Jag hoppas på 30 grader varmt och stålande solsken så jag och Chilli kan vara ute på förmiddagen och sola oss!

Tanken var att vi skulle grilla hemmagjorda mozzarellaburgare idag, men det hela slutade med att jag var i affären och köpte grillad kycklig och potatissallad. VÄLDENS ÄCKLIGASTE POTATISSALLAD DESSUTOM! - med äpple och syltlök. Ja visst låter det gott? Tyckte jag också men ack så fel jag hade..

Efter det blev det lite stekning av jordgubbar, äpple och ananas. Lite flytande honung över det och till sist kokos. Mums fillibabba.. Otroligt gott! Skulle egentligen grilla dessa spätten men kändes lite onödigt att sätta igång grillen endast för det. Nej!

Ha en trevlig kväll :)

15 juni 2010

Julia Lindberg, jag kommer alltid att minnas dig som en otroligt söt, vacker och fin människa! Jag hoppas du får det bra där du befinner dig nu. Massvis med kramar till familjen Lindberg. R.I.P älskade Julia

Man ska inte vara ledsen för att en själ gått bort.
Man ska vara glad för att man lärt känna den.






14 juni 2010

Imorgon så blir det storhandling, är fruktansvärt ledig! :) Ska blir härligt att fylla upp kylskåp och frys again! Behövs verkligen! Har hittat så många nya maträtter på nätet som jag vill testa :D

Har precis kollat på film med Chilli (hon låg faktiskt i sitt träd och råstirrade genom hela filmen, haha) "Prinsessan och grodan". Var ju bara så tvungen. Älskar disney-filmer, jag kommer aldrig bli för gammal det vill jag lova. Hihi!

Nej..., om man skulle gå och vika tvätt och vattna lite blommor?
ZzzzZzzZZZzz


11 juni 2010

Idag är det ett helt år sen jag tog studenten, vart tog tiden vägen? Så idag blir det att stå och vänta vid trappan på att två söta flickor ska trilla fram :) Sen blir det att fira med god mat och dryck hos min baby ikväll! Just nu regnar det inte men det ser väldigt dimmigt och grått ut, så vi får se hru det slutar.

Jag var uppe med tuppen idag, klockan sju. Härligt! Riktigt pigg. Tänkte att jag skulle gå till affären och köpa något gott att äta till frukost så man kan bli mätt nu på morgonkvisten ;)

Ha en bra dag, Therese

9 juni 2010

Hahahaha, jag skrattar faktiskt lite åt mig själv nu när jag läser vad jag skrev till Ystad bostäder den morgonen då jag vaknade så tidigt av väldigt högt ljud på maskiner och skit! Men var så så så irriterad, ni kan inte ana!

Blev superglad idag när pappa ringde och sa att han kunde hämta mig på fredag innan studenten så jag kommer till Sjöbo - hade fått ta bussen annars så fruktansvärt SKÖNT! Massa paket och mög ska man ju bära på. Hoppas det blir en fin dag faktiskt, lite synd om alla studenter om det ska regna och ha sig. Tro mig I've been there! Inte roligt alls. Men som det ser ut nu så ska det inte vara strålande solsken dirket.

Men vi får hoppas på det bästa. Ska stå och heja på Emelie & Malin när de går ut på trappan, på fredag. Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sen jag tog studenten. Känns som jag tog det igår, eller att det är jag som ska ta den detta året. Helt galet, vart har jag hållt hus? Vad har jag gjort?

Jag fick hälsa på den nya chefen idag också på jobbet, hon hoppar in i Augusti någongång. Ska bli spännande, det är inte ens säkert att hon vill att jag ska vara kvar. Men hon verkade väldigt glad och trevlig så vi ska säkert kunna lösa någonting. Vem vill inte att jag ska jobba där liksom? ;) muhaha. Lite ökad självkänsla fick jag där helt plötsligt.

Fick värsta chocken idag på jobbet, Sabina kommer fram, drar ner byxorna och förför mig.. - Ska vi berätta sanningen istället therese? Hon drog faktiskt ner byxorna och visade de STÖRSTA blåmärke jag någonsin skådat. Minst 15 cm i diameter, på låret. Såg riktigt otäckt ut.. Stackars barn! :-( Och nu haltar hon som en överkörd anka i minusgrader på nordpolen :D hahaha, sweet!

Jag har lagt in lite saker på tradera idag, ingen aning om något kommer sälja men det återstår ju att se. Ni får gärna kolla in sakerna - theeeres var namnet i vanlig ordning! Ävet spelet kama sutra ligger ute, sugen? ;) Tänkte väl!



!!!!HAHAHAHAHAHA!!!!


Nu är jag pigg igen

Fick svar från YB nu, och de tycker att arbetet pågår dagtid och ser därför inget motiv till att sänka hyran under denna perioden. FFS! Ehhhhh, man får inte sova och det är tidigt på morgonen är det inte tillräckligt? Man hade ju tyckt det...

Längtar något fruktansvärt tills de är klara så man kan få lite lugn och ro.

Tänkte att jag skulle lägga in lite saker på tradera så man kan få lite extra cash, lite kläder och så. Så dagen går nog åt det. Tjingeling*


SÅ IRRITERAD!

För helvete nu får det vara nock. Vi bor på en byggarbetsplats, och tro mig det hör man varje morgon när man vaknar kl 07.00. Jag har skickat in till ystad bostäder nu och hoppas på att de drar av på hyran för detta tycker jag verkligen inte är okej. Tror ni att jag får det? :O Tänk på de människor som jobbar natt, de har ju ingen chans i världen att kunna somna. Synd jag inte har spelat in ett ljudklipp på hur det låter på morgonen, för då hade ni förstått...

Klockan är nu halv åtta på min lediga dag, låter kanske inte så jobbigt men har varit uppe ett tag! Jag vet faktiskt inte vad jag ska trösta mig med för här är ingen frukost i huset, jimmy har åkt till jobbet och jag har jobbiga byggarbetare precis utanför lägenheten.

Något mer som är roligt och har hänt?

- JA FAKTISKT! Min cykel har ramlat ett 1000-tal gånger när det varit storm och regn i veckorna. Jag kunde inte cykla till jobbet en dag för kedjan var av, så jag bad Jimmy hjälpa mig men då såg vi att hela hjulet där bak var helt krökt. Det går i vilket fall som helst inte att cykla på det. OCH JAG BEHÖVER EN CYKEL! Fan vad mycket det är som gå fel för tillfället. Saker går sönder, saker funkar inte, och människor är ledsna. Denna månad hurrar jag inte för alls faktiskt! Ge oss sol så vi kan vara lite glada i alla fall!

Have a good day! I think I'm going to kill myself..

Jobbkväll

Nu ska jag snart bli körd till jobbet av Jimmy, jobbet är till kl 16.00 sen ska jag möta upp anna och carolina för att sen gå till Kate. Sen blir det att äta gott på Marinan i Ystad, sen får vi se vart kvällen bär oss. Tror faktiskt det blir en lugn dag för mig.

Ha en bra dag, Kram

Beach 2010

Klockan är snart tre och jag har redan hunnit vara på standen ett tag och stekt lite. Riktigt skönt, dock var vattnet fruktansvärt kallt för att bada i så det får jag inviga en annan dag. Det blev lite hemmagjort pizza sen gårdagen och en flaska vatten att smaska på. Nu ska jag ut på altanen med Chilli så hon också får i sig lite frisk luft. Ikväll blir det förmodligen middag hos Håkan & Agneta! :)







Chilli chillar på nationalencyklopedin

2 juni 2010

Längtar tills imorgon, jag är ledig och det visar stålande sol på väderprognosen. Har haft en sån jäkla otur de få dagar det varit fint väder för då har jag stått inne och jobbat hela dagarna. Men inte imorgon inte. Vet inte vad jag ska göra dock, kanske tar jag med mig en handduk, lite fika och sätter mig här nere på stranden och inviger den. Inne ska jag inte vistas mycket i alla fall, man får ta alla chanser man får att få lite färg på den bleka kroppen. Jag undrade just vart jag gjort av min kokosolja.. ??

Idag kolappsade våran arbetskollega och fick gå (ja gå, sjukhuset ligger inte merän några meter ifrån Åhléns nämligen) till sjukhuset, jag var inte med när det hände men stackarn. Hoppas hon blir bra.

Haha, gud vad roligt det måste vara att få barn sitter jag och tänker på nu för ungar gör så konstiga saker utan att tänka och säger vad som helst. Chilli som är en katt får nämligen mig att skratta några gånger om dagen. Just nu står hon och hoppar 2 meter upp i luften vid fönstert för det kryper en nattfjäril eller något. Stirrig!

Om man skulle gå och lägga sig kanske? Det är bud på det, har för en stund sen kollat klart på en skitbra film som jag sett ett par gånger "Drömkåken" så det får faktiskt avsluta min dag. Godnatt medmänniskor!


Dagens middag



FLÄSKPANNKAKA
det smakade bra kan jag lova

Recept för 4-5 personer



Smörj in en braspanna med margarin och sätt ugnen på 225 grader. Strö över bacontärningarna och sätt in i ugnen så de blir tillagade. Blanda ihopa ingredienserna ovan och häll sen över bacontärningarna när de fått en gyllenbrun färg. Låt sen stå i ugnen 1 timme. Ni kan även göra receptet på hälften, men jag tyckte den blev för tunn och räckte inte till lika många såklart. Men god var den :)


Powernap

Awwe, min sötnos till katt är så söt när hon sover. Just nu ligger hon på sitt klätterträd och bara myser!
Var bara så tvungen att fotografera och visa er.





Har fläskpannkaka inne i ugnen, och jag är såååå hungrig!
Ska bli härligt gott.

WTF

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab


Idag är det bara en sån dag så jag sitter och glor runder på hela nätet, visst man slutar aldrig förvåna sig, MEN detta är väl droppen? Hur fan kan en 2-åring tycka om cigaretter, och det är inte de små blossen han tar. Oh god!


1 juni 2010

Jaha, då var vi i sommarmånaden igen. Låt ett mirakel hända! Jag har precis pallrat mig upp ur sängen för Chilli slickade mig i hela huvudet, lekte med mina smycken och var allmänt dryg. Tur det kanske, annars hade jag sovit ännu längre ;)

Mina böcker är utlästa nu, och det suger. Hade verkligen velat ligga och läsa nu när det är så pisskallt och regnit väder. Köpa bok får jag göra först när jag får lön. Ska både på personalfest på Lördag sen är det fan student, och detta innan löning. JAPP! Vi får se hur det går..

Har någon ett trevligt förslag som man kan spendera kvällen på så bara bring it on. Nu är det tv som gäller :)
Ha en bra dag.


RSS 2.0