Ganska jobbigt

..att ha såhär ont i huvudet hela tiden. Har varit hos optikern och det visar sig att jag har överansträngda ögon av någon anledning, ska dit om några veckor igen och se om det blivit bättre när jag har läst lite mer på "avstånd" och inte har datorn så nära när jag kollar på film och så.

Men jag tvivlar ju stark på att någonting kommer förändras på denna tiden. Dessutom har jag ALLTID läst nära och det är en vana, skitjobbigt att bara ändra det helt plötsligt. Kommer på mig själv flera gånger om dagen.. :P

Det får nog bli glasögon för min del, i slutet av undersökningen så tog han fram ett par brillor med några glas i och det blev en klar skillnad när jag läste bokstäver från håll. Jag får trösta mig med att man ser rätt så viktig ut i brillor. Det är i alla fall vad jag har fått för mig ;)


TULPANER



Jag har gått och kärat ner mig i tulpaner fullständigt. Det är en vacker blomma som håller sig lagom länge.
Jag vet att pappa införde "en ny tulpan-bukett-i-veckan", ska nog ta över det.
Blir helt plötsligt lite mer hemtrevligt med levande blommor på bordet.

För övrigt har vi väntat på våra köksluckor i snart 5 veckor, och vi blev lovade 2. Tror ni jag är lagom irriterad eller? Köket är hjärtat och de är de stökigaste eftersom vi inte har några lådor och lägga allt småpill i... ARRRGH!


RSS 2.0